Ontwerp en Aanleg van tuinen

Ontwerp 

Het begint allemaal met een goed gesprek. Graag kom ik bij u langs om uw tuin in te meten en uw ideeën en wensen te horen. 

Vervolgens begin ik met het maken van een ontwerp, dit is een 2D-ontwerp op schaal (zie onderstaande tekeningen). Voor uw tuin vormt dit ontwerp vaak de basis voor een vrijblijvende offerte. Als u de offerte goedkeurt en ons de tuin laat aanleggen, krijgt u de kosten van het ontwerp terug als korting op de aanleg!

Voor de actuele prijzen van de ontwerpen kunt u kijken bij de kop Tarieven

Aanleg

Na goedkeuring van het ontwerp en de bijbehorende offerte kan ik beginnen met het realiseren van uw tuin. Al het oude materiaal wordt verwijdert en afgevoerd, of hergebruikt in uw nieuwe tuin.

De nieuwe materialen kunt u door ons laten bepalen of zelf bekijken en uitzoeken bij één van onze leveranciers. Dan zorgen wij ervoor dat het besteld en geleverd wordt voordat de aanleg begint.

Na het leeghalen van de tuin en de levering van de nieuwe materialen kunnen we beginnen met het realiseren van uw nieuwe tuin. Dit gebeurt zeer zorgvuldig zodat u nog jaren plezier heeft van uw ideale tuin!

Op de Home pagina en bij Tuinimpressies ziet u foto's van de meest recente projecten die we gerealiseerd hebben